KaRRaS Membru nou
Sex : Mesaje : 4 BStars : 4591 Varsta : 31 Anime preferat : Kenichi: The Mightiest Disciple
| Subiect: Prezentare KaRRaS Joi Apr 26, 2012 9:00 pm | |
| M-am gandit sa imi fac si eu o mica prezentare pentru ca nu ar fi fost prea corect ca eu sa stiu ceva despre voi iar voi sa nu stiti nimic despre mine. Ei bine numele meu este Edi, am 19 ani. Nu consider animeurile ca fiind desene animate pentru copilasi deoarece din ele poti sa inveti multe chesti folositoare in viata cum ar fi incredearea in sine. Animeuri preferate ,,,, sunt destul de multe dar cel mai mult mi-au placut Pandora Hearts, H2O: Footprints in the Sand, Condor Hero. Manga preferat e singurul manga citit The Breaker. Hobby-uri sa desenez in creion, si sa ma distrez ca ori ce adolescent prin cluburi Ce sa mai spun ca chiar nu mai stiu....... a da what games i play Lineage 2, League of Legends, Vindictus, World of Warcraft, Counter Strike si nu in ultimul rand Left 4 Dead.
Ultima editare efectuata de catre KaRRaS in Vin Apr 27, 2012 6:14 am, editata de 1 ori |
|
CiupercutaVesela Moderator
Sex : Mesaje : 792 BStars : 5482 Localizare : Pe Marte. Anime preferat : Steins Gate, Chaos Head, Angel Beats, Jigoku Shoujo
| Subiect: Re: Prezentare KaRRaS Vin Apr 27, 2012 12:11 am | |
| Bun venit pe forum, sper sa te distrezi |
|
Kitsune Administrator
Sex : Mesaje : 316 BStars : 5072 Varsta : 30 Anime preferat : One Piece
| Subiect: Re: Prezentare KaRRaS Vin Apr 27, 2012 11:58 am | |
| Bine ai venit, sper sa te simti bine alaturi de noi. |
|
TSUNA Substitute Shinigami
Sex : Mesaje : 618 BStars : 5275 Varsta : 29 Localizare : Targu Frumos Anime preferat : Katekyo Hitman Reborn!
| Subiect: Re: Prezentare KaRRaS Vin Apr 27, 2012 12:26 pm | |
| |
|
Sieside Moderator
Sex : Mesaje : 53 BStars : 4643 Varsta : 30 Localizare : Ex-Side Anime preferat : Mirai Nikki
| Subiect: Re: Prezentare KaRRaS Vin Apr 27, 2012 1:02 pm | |
| Bun venit! |
|
nesatori Anbu
Sex : Mesaje : 374 BStars : 5021 Varsta : 27 Localizare : Wonderland Anime preferat : elfen lied , vampire knight ,kaichou wa maid-sama,ao no exorcist,ouran highschool host club, etc
| Subiect: Re: Prezentare KaRRaS Vin Apr 27, 2012 2:32 pm | |
| Bun venit !! :D:D |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Prezentare KaRRaS | |
| |
|