|
|
| Autor | Mesaj |
---|
Natsu Next anime
Sex : Mesaje : 66 BStars : 4656 Varsta : 26 Localizare : Romania,Brasov,Codlea,mai mult nu zic... Anime preferat : Bleach,Naruto,Naruto Shipunden,Katekyo Hitman Reborn,Death Note,Fairy Tail,etc...
| Subiect: Natsu Mar Apr 17, 2012 4:32 am | |
| :DNici nu stiu ce sa zic de fericire cred ca voi spune doar ce cere modelul recomandat: » Nume :Am uitat cand o sa-mi amintesc o sa va anunt,OK? » Nick :Natsu » Anime Preferat :Era Bleach dar acum sa terminat asa ca acum pe primul loc este Naruto » Manga preferat :Toate » Joc preferat:Cu/fara La revedere |
| | | TSUNA Substitute Shinigami
Sex : Mesaje : 618 BStars : 5271 Varsta : 29 Localizare : Targu Frumos Anime preferat : Katekyo Hitman Reborn!
| Subiect: Re: Natsu Mar Apr 17, 2012 9:25 am | |
| Bun Venit prietene pe forum |
| | | Natsu Next anime
Sex : Mesaje : 66 BStars : 4656 Varsta : 26 Localizare : Romania,Brasov,Codlea,mai mult nu zic... Anime preferat : Bleach,Naruto,Naruto Shipunden,Katekyo Hitman Reborn,Death Note,Fairy Tail,etc...
| Subiect: Re: Natsu Mier Apr 18, 2012 12:31 am | |
| |
| | | nesatori Anbu
Sex : Mesaje : 374 BStars : 5017 Varsta : 27 Localizare : Wonderland Anime preferat : elfen lied , vampire knight ,kaichou wa maid-sama,ao no exorcist,ouran highschool host club, etc
| Subiect: Re: Natsu Mier Apr 18, 2012 3:18 am | |
| Bine ai venit !! |
| | | Natsu Next anime
| Subiect: Re: Natsu Mier Apr 18, 2012 3:21 am | |
| |
| | | Kitsune Administrator
Sex : Mesaje : 316 BStars : 5068 Varsta : 30 Anime preferat : One Piece
| Subiect: Re: Natsu Joi Apr 19, 2012 4:53 am | |
| |
| | | Natsu Next anime
| Subiect: Re: Natsu Joi Apr 19, 2012 5:58 am | |
| |
| | | Sieside Moderator
Sex : Mesaje : 53 BStars : 4639 Varsta : 30 Localizare : Ex-Side Anime preferat : Mirai Nikki
| Subiect: Re: Natsu Mar Apr 24, 2012 5:21 am | |
| Bine ai venit,Natsu-kun |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Natsu | |
| |
| | | |
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |